Gabrielle ten Velde

Home   >   Team TRB  >  Gabrielle ten Velde

Hallo allemaal,  

Mijn naam is Gabrielle ten Velde en ik ben inmiddels al enige tijd onderdeel van team TRB. 

Gedurende de afgelopen jaren ben ik steeds meer trails gaan lopen. Het afgelopen jaar heb ik meer focus gelegd op het ultra lopen. December 2018 was mijn eerste deelname aan de 80km Bello Gallico en december 2019 heb ik deze weer gelopen om het 1 jarig ultra lopen te vieren. Ultra lopen is voor mij meer dan “heel erg lang de ene voet voor de andere zetten”. Een finish is bij een ultra niet vanzelfsprekend. Lopen is mijn fysieke en mentale uitlaatklep. Het stelt me in de mogelijkheid om te ontdekken wie ik ben en wat ik graag wil. Ik loop om deze reden soms graag alleen. Echter, lopen verbind ook. Samen met TRB ben ik al op enkele mooie plekken geweest die ik anders wellicht nooit had bezocht.

Naast het trail lopen ben ik moeder van twee kinderen en bezig met een promotieonderzoek naar beweeginterventies voor kinderen.  

Team TRB betekend voor mij verbinding en het samen delen van een passie. Het is een reis die we samen afleggen. Met beide voeten op de grond zet je geen stap vooruit. Durf te lopen! 

Groetjes, Gabrielle